تاریخچه پی پال | فراز و نشیب های بزرگترین سیستم پرداخت الکترونیک دنیا !

پی پال (paypal) به عنوان بزرگترین سیستم های پرداخت مالی در سراسر دنیا شناخته می شود. این سرویس برای اینکه بتواند اعتماد مشتریان خود را در طول این سالها حفظ کند تلاش بسیاری کرده است. بهتر است با یکدیگر نگاهی به مسیر حرکت این غول بزرگ مالی داشته باشیم و تاریخچه پی پال را بخوانیم تا بیشتر با کارایی آن آشنایی پیدا کنیم. اگر با پی پل آشنایی ندارید می توانید مقاله پی پال چیست را مطالعه کنید؛ همچنین اگر برای کارهای خود نیاز به افتتاح حساب پی پال دارید می توانید از خدمات ایرانیکارت استفاده کنید.
تاریخچه پی پال
شاید برایتان جالب باشد این غول بزرگ با اینکه از لحاظ درآمد با شرکت های بزرگی مقایسه می شود اما تاریخچه کوتاهی دارد که به سال 1998 برمیگردد. این تاریخچه کوتاه برای خود فراز و نشیب های بسیاری دارد. شاید ما نتوانیم در این مقاله تمام و کمال تاریخچه و اتفاقات سر راه پی پال را بررسی کنیم اما سعی می کنیم اتفاقات مهمی که باعث تغییرات بزرگ در پی پال شده را بررسی کنیم.
ایده پرداخت سریع در ازای اشتراک گذاری اطلاعات
دو موسس پی پال (پیتر تیل و مکس لوچین) با این ایده وارد رقابت با بانک ها و موسسات شدند که با گرفتن اطلاعات کردیت کارت ها و ایمیل و اطلاعات مالی برای اشخاص یک پرداخت سریع و مطمئن را رقم می زنند. با شروع این ایده شرکت کانفینیتی شروع به کار خود کرد و توانست نظر 2.6 میلیون کاربر را به خود جلب کند و حدود سه میلیون دلار را برای آنها پرداخت کند. تمام این ارقام بزرگ فقط برای دو سال است.
تغییر نام شرکت به پی پال
بعد از دو سال موسسان شرکت تصمیم گرفتند که با تغییر نام شرکت به پی پل شروع به کار بر روی یک نیاز مهم کسب کار ها کنند. آنها تمام توجه خود را بر پرداخت های رو به رشد در قرن جدید گذاشتند. یکی از مهمترین نقاط تمرکز شرکت پی پال پرداخت های بین مصرف کنندگان و مشاغل بود. تجربه یک پرداخت امن با هزینه کم و سریع برای افراد و مشاغل، یک فرصت بسیار خوب برای پی پال بوده است.
حملات سایبری به حساب های پی پال
اعضای انانیموس به علت عصبانی شدن از اقدامات پی پال در قبال ویکی لیکس اقدام به حمله به سرویس های پی پال کردند؛ این شرکت مجبور شد برای مدتی خدمات خود را متوقف کند.
پی پال 2021
هم اکنون با بیش از 170 میلیون حساب کاربری paypal کار خود را ادامه می دهد این شرکت علاوه بر این که تلاش های خود را بیشتر می کند اما هر روز با رقبای جدید نیز رو به رو میشود ولی باز هم محبوبیت خود را حفظ کرده است.