شغل های پردرآمد جهان را بیشتر بشناسید

بحث شغل های پردرآمد جهان که مطرح میشود، ناخودآگاه ذهن به سوی سوپراستارهای سینما و فوتبالیستهای مشهور و ستارگان پاپ و امثالهم میرود. شاید هم مدیران موفق و رده بالای خصوصی و دولتی در نظر تداعی شوند، اما وقتی به میانگین درآمد و نه صرفاً به افرادی خاص توجه کنید، خواهید دید که مشاغل مربوط به بهداشت و درمان بیشترین درآمد را دارند. در زیر لیستی از پردرآمدترین شغل های جهان معرفی شد است.
شغل های پردرآمد جهان کدامند؟
1 – جراح
جراحان بیشترین سرانهی درآمد را دارند. و طبیعتاً این نتیجهی تخصص و کار بسیار حساس آنها است. هرچند درآمدها به نوع جراحی بستگی دارد اما به طور متوسط در سال 2015 درآمد یک جراح 352000 دلار بوده است. این براوردها هر 10 سال یک بار صورت میگیرد که این رقم رشد 18% نسبت به 2005 را نشان میدهد.
2 – داروسازی
یکی از شغل های پردرآمد جهان داروسازی است. داروسازان معمولا دستور پزشکان برای نحوه استفاده دارو ها را تفسیر کرده و احتمالات تداخلات دارویی را تشخیص می دهند. آنها نیز مسائل مربوط به انواع بیمه ها را بررسی و حل می کنند. هرروزه تعداد زیادی از افراد خواستار این شغل پردرآمد می شوند به همین علت آنها نیروهای تازه را آموزش داده و اطلاعات لازم را درباره داروها و تاثیرات جانبی آنها را برای بیمار توضیح می دهند.
3 – گردشگری
امروزه صنعت گردشگری به یک قطب اقتصادی در هر کشوری تبدیل شده است. طبق آمار سازمان جهانی جهانگردی، این فعالیت فرصتهای شغلی زیادی را ایجاد خواهد کرد. یکی از شغل های پردرآمد جهان و ایران به صنعت گردشگری مربوط است. دستمزد خوب و درآمد بالا در این رشته های کاری مربوط به این حوزه از طریق جذب توریست به دست میآید. کشورهای دیگری همچون آمریکا، اسپانیا، فرانسه و ترکیه بیشتری درآمد خود را از طریق گردشگری بدست می آورند.
4 – معماری سازمانی
معماری سازمانی به منظور همسو سازی تمام فعالیت ها و عناصر سازمان ها در جهت رسیدن به اهداف تعیین شده می باشد. این افراد با مدیران و توسعه دهندگان کسب و کار ها ارتباط برقرار می کنند تا فرایندهای کسب و کار را در یک سو پیش برند.
5 – مشاور حقوقی
مشاور حقوقی در سالهای اخیر به یکی از شغل های پردرآمد جهان تبدیل شده است. مشاوران حقوقی در اصل وکلایی هستند که موظف اند تا قراردادها و روابط حقوقی شرکت را در چارچوب قوانین آن کشور منعقد کنند.
6 – روانپزشک:
در سال 2015 درآمد سرانهی روانپزشکها رقم 181880 دلار بوده است که این هم رشد 18% نسبت به 2005 را داشته است.
7 – فیزیلوژیست عمومی:
سرانهی درآمد فیزیولوژیست عمومی تنها 700 دلار کمتر از روانپزشکها و رقمی معادل 180180 دلار بوده است. رشد 18% اینجا هم دیده میشود.
8 – مدیران ارشد ابرشرکتها:
سرانه درآمد سالانه این مدیران در سال 2015 رقم 173320 دلار بوده است و رشد 10 سالهی 11% داشته است.
9 – دندانپزشک:
دندانپزشکها با درآمد 146340 دلار و رشد 10 سالهی 16% به عنوان یکی از شغل های پردرآمد جهان شناخته شده است.
10 – مهندس نفت:
مهندسی نفت تنها یک مدرک کارشناسی میخواهد تا درآمد 130050 دلاری را برای شما به ارمغان آورد. نیاز به مهندسین بیشتر و مشاغل تازه ایجاد شده رشد 10 سالهی 26% را برای این شغل نشان میدهد.
11 – اورتودنتیست:
یکی از زیرشاخههای دندانپزشکی است که به طور تخصصی روی اوتودنسی دندانها تمرکز دارد و سرانه درآمد 129110 دلار داشته است. همانند دندانپزشکی رشد 10 ساله این شغل هم 16% بوده است.
12 – متخصص دیتا:
در عصر دیجیتال متخصص دیتا یکی از مورد نیازترین شغل ها است. درآمد سرانه 124150 دلار و رشد 10 سالهی 15% نشان دهندهی همین امر است.