دانستنی های گیفت کارت

تیدال چیست؟ تجربه متفاوت گوش دادن به موسیقی با کیفیت HiFi

تیدال چیست؟ تجربه متفاوت گوش دادن به موسیقی با کیفیت HiFi

موسیقی یک نجوای روحانی برای بسیاری از ماست که تاثیر زیادی بر روحیه و خلق و خو دارد. پلتفرم‌های استریم موسیقی متعددی وجود دارند که با درک این موضوع، تلاش می‌کنند تجربه‌ای رویایی در اختیار شما بگذارند. در میان این پلتفرم‌ها، تیدال با بیش از ۱۱۰ میلیون آهنگ توانسته با ویژگی‌های متفاوت خود و کیفیت پخش استثنایی آهنگ‌ها، شنونده را به قلب اثر و احساس هنرمند نزدیک‌تر کند.

برنامه تیدال (Tidal) با تمرکز روی ارائه بالاترین کیفیت صدا در کلاس جهانی، تجربه‌ای متمایز ایجاد می‌کند تا شما را به شکل متفاوتی در موسیقی غوطه‌ور کند. همچنین، این سرویس توانسته به بهترین شکل، هر سلیقه‌ای را پوشش داده و قابلیت‌های گوناگونی نیز را به صورت شخصی‌سازی شده در اختیارتان قرار دهد.

اگر کیفیت صدا و تجربه شنیداری حرفه‌ای برایتان اولویت دارد یا به‌دنبال غرق‌شدن در موسیقی هستید؛ این محتوا را از دست ندهید. در این مقاله به طورکامل بررسی می‌کنیم که تیدال چیست، چه ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد و چرا می‌تواند بهترین انتخاب شما باشد.

تیدال چیست؟

تیدال (Tidal) یک سرویس استریم موسیقی و ویدئو با کیفیت بالاست که برای عاشقان موسیقی طراحی شده است. برخلاف بسیاری از پلتفرم‌های مشابه، تیدال تمرکز خود را بر ارائه صدا با رزولوشن بالا (HiFi و Master Quality) گذاشته و این موضوع باعث شده است میان آئودیوفیل‌ها (افرادی که عاشق صدای باکیفیت و شفاف هستند و برای شنیدن موسیقی با جزئیات بالا، حاضرند وقت و پول زیادی خرج کنند) و حرفه‌ای‌های دنیای موسیقی محبوبیت زیادی پیدا کند. این پلتفرم، علاوه‌ بر کیفیت فوق‌العاده صدا، به هنرمندان سهم بیشتری از درآمد استریم پرداخت می‌کند؛ همین موضوع باعث شده است تا Tidal به عنوان یک انتخاب اخلاقی در میان کاربران شناخته شود.

شاید جالب باشد که بدانید این برنامه، توسط هنرمندان مشهوری مانند جی‌زی (Jay-Z) پشتیبانی شده و مجموعه‌ای متنوع از آهنگ‌ها، آلبوم‌ها، موزیک ویدئوها و محتوای اختصاصی ارائه می‌دهد. در نتیجه، پشت این برنامه، تجربه موسیقیایی بالایی وجود دارد.

آنچه موجب تمایز پلتفرم تیدال می‌شود، تعهد استثنایی آن به ارائه کیفیت صدای برتر است. فلسفه اصلی تیدال این است که موسیقی باید دقیقاً همان‌طورکه هنرمند در استودیو ضبط کرده و در ذهنش طنین انداخته به گوش شنونده برسد؛ با تمامی جزئیات صوتی، عمق صدا و وضوح اصلی. پس با خرید گیفت کارت، به گنجینه‌ای ارزشمند از آثار خوانندگان، موزیسین‌ها و آهنگ‌سازان دسترسی پیدا کرده و در آرشیوی که در اختیارتان قرار می‌گیرد از موزیک‌ویدئوها، اجراهای زنده و محتوای اختصاصی مانند مصاحبه‌ها و تصاویر پشت‌صحنه نیز لذت ببرید.

معرفی تیدال

فرمت‌های صوتی تیدال

فرمت و کیفیت صوتی موسیقی از مزیت‌های اصلی تیدال است. یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث این کیفیت متفاوت شده، پشتیبانی از فرمت‌ها و کدک‌های پیشرفته است. به عبارتی دیگر، به‌لطف کیفیت HiRes و فرمت FLAC (تا ۲۴ بیت و نرخ ۱۹۲ کیلوهرتز)، خرید گیفت کارت تیدال شبیه به تهیه بلیط کنسرت است. تصور کنید در یک اجرای زنده حضور دارید و هر نت موسیقی را با وضوح کریستالی و به حالت سه‌بعدی می‌شنوید؛ این تجربه به‌لطف فناوری Dolby Atmos ارائه می‌شود. همچنین، کیفیت استاندارد Lossless نیز کمک می‌کند فشرده‌سازی فایل‌ها بدون تأثیر منفی روی کیفیت انجام شود و خروجی، مشابه اثر ضبط‌شده در استودیو باشد.

در نهایت، خروجی تمامی این فناوری‌ها،‌ یک کیفیت شنیداری معادل ضبط اصلی با حالت فراگیر و غوطه‌ور است که به کمک آن، شما می‌توانید ریزترین جزئیات صدا، مانند نفس خواننده یا تفکیک دقیق سازها را با شفافیت بی‌نظیری بشنوید.

قیمت پلن‌های اشتراک تیدال + امکانات هرکدام

برای آشنایی با انواع پلن، ابتدا باید تفاوتی که در اشتراک‌ها وجود دارد را درک کنید؛ درواقع، ابتدا شما باید انتخاب کنید که چه پلنی می‌خواهید مانند فردی یا خانوادگی بعد مشخص کنید که آن پلن باید چه کیفیت صوتی داشته باشد مانند HiFi یا HiFi Plus. برای مثال:

  • شما می‌توانید اشتراک فردی + HiFi Plus خریداری کنید که هزینه آن می‌شود 19.99 دلار در ماه.
  • یا اینکه اشتراک دانشجویی + HiFi خریداری کنید که هزینه آن می‌شود 5.49 دلار در ماه.

درواقع، شما با اشتراک‌های دسته اول یعنی TIDAL HiFi و TIDAL HiFi Plus، تعیین می‌کنید که صداها با چه کیفیتی دریافت شوند؛ در مقابل و با انتخاب اشتراک‌های دسته دوم یعنی Individual, Family, Student, DJ Extension شما نوع کاربری و پلن‌های دسترسی خود را تعیین می‌کنید و مشخص می‌کنید که چه کسی یا چند نفر می‌توانند از اشتراک‌ها استفاده کنند. در جدول‌های زیر، امکاناتی که با هر دسترسی در اختیار شما قرار می‌گیرد را به طور کامل بررسی کرده‌ایم:

اشتراک‌های دسته اول

ویژگی‌ها TIDAL HiFi TIDAL HiFi Plus
قیمت ماهیانه 10 دلار (تقریبی) ماهیانه 20 دلار (تقریبی)
تبلیغات ندارد ندارد
کیفیت صدا 1411kbps (CD Quality/FLAC) 9216kbps (Master Quality/MQA)
تکنولوژی صوتی Lossless Sony 360 Reality audio, Dolby Atmos
پخش آنلاین و آفلاین دارد دارد
دیگر امکانات امکان اتصال به دستگاه‌های صوتی حرفه‌ای مانند Chromecast, Sonos و… مناسب برای آئودیوفیل‌ها، کاربران با هدفون‌ها و سیستم‌های صوتی حرفه‌ای، درصد بیشتر پرداختی به هنرمندان

اشتراک‌های دسته دوم

ویژگی‌ها انفرادی (Individual) خانوادگی (Family) دانشجویی (Student) دی جی (DJ Extension)
قیمت ماهیانه 10.99 ماهیانه 16.99 دلار ماهیانه 5.49 دلار قابلیت اضافه شدن به هر اشتراک با ماهیانه 9 دلار
تعداد اکانت‌های فعال 1 نفر تا 6 نفر 1 نفر همراه با تخفیف
پلی لیست پلی لیست شخصی‌سازی شده پلی‌لیست مناسب برای کودکان پلی لیست شخصی‌سازی شده
افزونه دی‌جی (DG Extention) دارد (قابلیت اضافه شدن با پرداخت ماهیانه 9 دلار) ندارد دارد (قابلیت اضافه شدن با پرداخت ماهیانه 9 دلار) تنها برای پلن‌های انفرادی و دانشجویی قابل استفاده است
دیگر امکانات دسترسی به بیش از 110 میلیون ترک با کیفیت HiRes FLAC و Dolby Atmos + امکان دانلود آفلاین تمام مزایای پلن فردی برای حداکثر 6 حساب کاربری جداگانه + قابلیت‌های کنترل والدین تمام مزایای پلن فردی + تخفیف ویژه برای دانشجویان امکان ادغام با نرم‌افزارهای دی‌جی مانند Serato، Virtual DJ و Algoriddim djay

لازم به ذکر است که پلن دانشجویی با تخفیف ۵۰٪ نسبت به اشتراک انفرادی، مخصوص دانشجویان است و پلی‌لیست‌های ویژه‌ای برای تمرکز و مطالعه دارد. البته Tidal به‌جز تست ۳۰ روزه، حالت رایگان ندارد که برای بسیاری از کاربران، یک نکته منفی محسوب می‌شود؛ زیرا در مقایسه تیدال با اسپاتیفای متوجه می‌شویم که پلتفرم رقیب به‌صورت رایگان در دسترس قرار می‌گیرد.

پلن‌های اشتراک تیدال

امکانات و ویژگی‌های پلتفرم تیدال

تیدال تنها یک سرویس پخش موسیقی نیست، بلکه یک اکوسیستم کامل برای تجربه‌ای غنی‌تر و حرفه‌ای‌تر از موسیقی و محتوای هنری‌فرهنگی به حساب می‌آید. بهره‌مندی از این امکانات در کنار پخش آهنگ، خرید اکانت تیدال را به یک گزینه جذاب تبدیل کرده است. در ادامه، چند قابلیت کلیدی این پلتفرم را با هم بررسی می‌کنیم:

1. آرشیو موسیقی غنی

این پلتفرم، بیش از 110 میلیون قطعه موسیقی از ناشران بزرگ و مستقل را در اختیار شما می‌گذارد؛ این تنوع موجود در کارخانه، Tidal را به بستری مناسب برای کسف هنرمندان مطرح و کمتر شناخته شده تبدیل کرده است.

2. محتوای ویدئویی

ویدیوها یکی از جذاب‌ترین بخش‌های تیدال است که دسترسی شما را به بیش از 650 هزار ویدیو مانند موزیک‌ویدیو، اجراهای زنده، مستندهی اختصاصی و برنامه‌های ویژگی‌های ویژه و… امکان‌پذیر می‌کند.

3. پادکست‌های تخصصی

Tidal، مجموعه‌ای منتخب از پادکست‌ها با تمرکز بر موضوعاتی مانند موسیقی، فرهنگ، ادبیات و خلاقیت ارائه می‌دهد. این مجموعه گرچه محدودتر از سایر پلتفرم‌هاست، اما رویکرد کیفی و هنری مشخصی دارد.

4. پلی‌لیست‌ها و پیشنهادهای متناسب با سلیقه کاربر

تیدال با تحلیل الگوهای شنیداری شما، پلی‌لیست‌های اختصاصی ایجاد می‌کند؛ همچنین پلی‌لیست‌هایی براساس سبک موسیقی موردعلاقه، حال و هوا یا مناسبت‌های خاص نیز ارائه می‌شوند. اگر از اکانت انفرادی هستید، می‌توانید پلی‌لیست‌های خود را ساخته، ویرایش کرده یا به اشتراک بگذارید.

پلی‌لیست‌ها و پیشنهادهای متناسب با سلیقه کاربر

5. قابلیت Live Sessions

اگر از کاربران اکانت انفرادی هستید، می‌توانید جلسه‌ای زنده ایجاد کرده و موسیقی‌های درحال پخش را با دیگران به اشتراک بگذارید؛ البته محدودیت‌هایی مانند منطقه محور بودن و تعامل شنوندگان (فقط با ایموجی) وجود دارد.

6. برنامه بتا تیدال

علاقه‌مندان می‌توانند با عضویت در این برنامه، پیش از انتشار رسمی، به قابلیت‌های آزمایشی نسخه‌های iOS و Android دسترسی داشته باشند.

7. برنامه TIDAL Rising

تیدال برای رشد موزیسین‌های نوظهور نیز یک بستر رویایی به حساب می‌آید. در برنامه Tidal Rising، هنرمندان نوظهور معرفی و حمایت می‌شوند؛ این پشتیبانی شامل امکانات مالی، آموزشی، منتورینگ و حضور در رویدادهاست.

8. مجله تیدال

این بخش حاوی مقالات تحلیلی، مصاحبه‌های اختصاصی و نقدهایی‌ است که توسط روزنامه‌نگاران، آهنگ‌سازان و نویسندگان تهیه شده‌اند. برخی از مطالب با موسیقی مرتبط همراه هستند که تجربه خواندن را غنی‌تر می‌کنند.

9. جداسازی صدا

جداسازی صدا (Stem Separation) یکی از قابلیت‌های جالب در افزونه DJ است که برای تمرین موزیسین‌ها و خوانندگان جوان کاربرد فوق‌العاده‌ای دارد.

10. امکان انتقال پلی‌لیست‌ها

شما می‌توانید از ابزارهایی مانند Tune My Music یا Soundiiz برای انتقال پلی‌لیست‌ها از سایر سرویس‌ها مانند Spotify، Apple Music و YouTube به تیدال استفاده کنید.

امکان انتقال پلی‌لیست‌ها

سازگاری تیدال با دستگاه‌های مختلف

برنامه تیدال دسترسی به انواع محتوا را روی گستره‌ای از پلتفرم‌ها و دستگاه‌ها فراهم کرده است؛ از اپلیکیشن‌های اختصاصی گرفته تا دستگاه‌های مختلف و ادغام‌ با سیستم‌های صوتی پیشرفته. این سرویس با پلتفرم‌های متعددی سازگار است که در ادامه مهم‌ترین آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

1. اپلیکیشن‌ها و وب‌پلیر

تیدال اپلیکیشن‌های رسمی برای ویندوز، macOS، اندروید و iOS دارد؛ همچنین شما می‌توانید از نسخه‌ تحت‌وب (بدون نیاز به نصب) نیز بهره ببرید. لازم به ذکر است که نسخه‌های موبایلی امکان اشتراک‌گذاری آهنگ‌ها در اینستاگرام و فیسبوک را نیز در اختیار شما می‌گذارند.

2. سینک شدن با دستگاه‌های مختلف

برنامه تیدال با Apple CarPlay و Android Auto به‌خوبی هماهنگ شده و از پخش بلوتوثی نیز پشتیبانی می‌کند. اگر از محصولات اپل استفاده می‌کنید، نسخه اختصاصی آن برای شما ساخته شده است.

همگام سازی با چند دستگاه

3. سازگاری با تلویزیون‌ها و سیستم‌های صوتی خانگی

تیدال از طریق اپلیکیشن‌های Apple TV و Android TV و همچنین قابلیت Google Cast روی تلویزیون نیز قابل‌دسترس است.

4. قابلیت Tidal Connect

ویژگی اختصاصی Tidal Connect، امکان ارسال مستقیم موسیقی از اپلیکیشن تیدال به اسپیکرهای بی‌سیم سازگار و دستیارهای صوتی Amazon Alexa و Google Assistant را فراهم می‌کند. اتصال به اسپیکرهای مجهز، فرصت فوق‌العاده‌ای برای نمایش کیفیت حقیقی آهنگ‌های تیدال است.

سخن پایانی

تیدال به شنوندگانی که به اصالت صدا اهمیت می‌دهند، پاسخ شایسته‌ای داده است. در این مقاله سعی کردیم تیدال را به علاقه‌مندان حرفه‌ای موسیقی و پخش باکیفیت معرفی کنیم. ابتدا دلیل بنیان‌گذاری و هدف آن را بررسی کردیم، سپس به یکی از اصلی‌ترین نقاط قوت آن یعنی تکنولوژی‌های بهبود کیفیت پخش، نگاهی انداختیم.

همچنین با قابلیت‌های مختلف پلتفرم برای کاربران آشنا شدیم و قیمت پلن‌های اشتراکی را نیز بررسی کردیم. در انتها نوبت به یک سؤال مهم می‌رسد: تیدال یا اسپاتیفای؟ اسپاتیفای مزایای منحصر‌به‌فردی دارد؛ مزایایی مانند آرشیو بسیار متنوع در کنار الگوریتم پیشنهاد آهنگ پیشرفته. هرچند از نظر کیفیت پخش به گرد پای تیدال نمی‌رسد. اگر کیفیت صدا، شفافیت و جزئیات برایتان اهمیت دارد و از همه‌ مهم‌تر، تجهیزات شنیداری مناسب نیز دارید، تیدال می‌تواند انتخاب جذابی برای شما باشد.

درج نظر اولین نفر باشید که نظر می‌دهید.
با درج نظر امتیاز کسب کنید

پیشنهادی سردبیر ایرانیکارت
برگزیده اخبار و مقالات
گیفت کارت چیست؟ کاربرد و انواع گیفت کارت
دانستنی های گیفت کارت
گیفت کارت چیست؟ کاربرد و انواع گیفت کارت
گیفت کارت چیست؟ این کارت‌ها چه کاربردی دارند؟ چرا خرید گیفت کارت تا این حد اهمیت پیدا کرده است؟ خرید از فروشگاه‌های خارجی و پرداخت‌های بین‌المللی به دلیل تحریم ایران...
گیفت کارت اپل چیست؟ آشنایی 0 تا 100 با گیفت کارت آیتونز
دانستنی های گیفت کارت
گیفت کارت اپل چیست؟ آشنایی 0 تا 100 با گیفت کارت آیتونز
حتما تاکنون برای شما هم پیش آمده که بخواهید از اپ استور خرید کنید، اما به دلیل تحریم‌های موجود و عدم دسترسی به حساب‌های بین المللی برای پرداخت هزینه آن...
آموزش دریافت گیفت کارت رایگان اپل با سایت و اپلیکیشن
دانستنی های گیفت کارت
آموزش دریافت گیفت کارت رایگان اپل با سایت و اپلیکیشن
خرید گیفت کارت یا استفاده از گیفت کارت رایگان اپل از بهترین راه‌ها برای استفاده از تمام خدماتی است که کمپانی Apple برای تبلت، تلفن همراه و لپ‌تاپ‌هایش ارائه می‌دهد....
آموزش دریافت گیفت کارت رایگان گوگل پلی + 8 روش کاربردی و عملی
دانستنی های گیفت کارت
آموزش دریافت گیفت کارت رایگان گوگل پلی + 8 روش کاربردی و عملی
گیفت کارت گوگل پلی یکی از پرکاربردترین کارت‌های اعتباری اپلیکشن است که کاربران با استفاده از آن می‌توانند به راحتی از پلی استور خرید کرده و از تمامی برنامه‌ها و...
آموزش گرفتن گیفت کارت پلی استیشن رایگان+معرفی 10 سایت معتبر
دانستنی های گیفت کارت
آموزش گرفتن گیفت کارت پلی استیشن رایگان+معرفی 10 سایت معتبر
خرید گیفت کارت پلی استیشن تنها راه کاربران ایرانی برای استفاده از بازی‌های این کنسول است؟ آیا راهی برای گرفتن گیفت کارت پلی استیشن رایگان وجود دارد؟ در این زمان...