اخبار ارز دیجیتال

189 روز تاهاوینگ، آینده ماینرها چه خواهد بود؟

189 روز تاهاوینگ، آینده ماینرها چه خواهد بود؟

انتظارات، خبر از وقوع هاوینگ (نصف شدن پاداش استخراج) در ۲۷۰۰۰ بلوک بعدی که حدود ۱۸۹ روز است رامی دهد. در طول این دوره انتظار تا هاوینگ بعدی، پیش بینی می‌شود که ۱۳دورهٔ خود تنظیمی در مقدار سختی شبکه را تجربه کنیم. در واقع پیچیدگی شبکه نشان دهندهٔ سختی است که ماینرها باید برای پیدا کردن عدد مد نظر برای دریافت پاداش طی کنند. سختی شبکه به صورت خودکار تنظیم می‌شود تا شبکه از عرضه ثابت تعداد مشخص بیت کوین اطمینان حاصل کند.

هنگام نزدیک شدن به رویداد هاوینگ بیتکوین، ماینرها با سختی شبکهٔ پیچیده‌تری روبرو خواهند شد که همین مورد باعث نصف شدن پاداش استخراج آنها خواهد بود. سختی بیتکوین در این هفته با افزایش ۶٫۴۷٪ به بیش از ۶۱ تریلیون در بلوک ۸۱۲٬۴۴۸ ثبت شد. این تغییر، تقریباً  ۴۰۳ ارتقاء در سختی شبکه برای بیت کوین است که برخی ازاین تنظیمات درواقع تغییر خاصی را ایجاد نکردند.

بیشتر بخوانید : هاوینگ چیست؟

معیار سختی شبکه و خروجی پاداش آن که با یک عدد خاص نشان داده می‌شود، هر ۲٬۰۱۶ بلوک (تقریباً هر دو هفته) توسط پروتکل بیتکوین تنظیم می‌شود، بر اساس زمانی که استخراج‌کنندگان برای کشف و استخراج آن ۲٬۰۱۶ بلوک نیاز داشته‌اند. دلیل وجود این خودتنظیمی این است که استخراج‌کنندگان همواره به صورت یکنواخت (یکنواختی در عرضه ثابت ارز) بلوک‌های جدید را کشف کنند، بدون توجه به تعداد استخراج‌کنندگان در شبکه که تاثیری در عرضه بیش از حد تعیین شده بگذارد.

به طور قابل توجهی، در مرحله اولیه  در بلوک ۲٬۰۱۶، پیچیدگی به دلیل کمبود فعالیت استخراج ماینرها کاهشی نداشت، دلیل افزایش یا کاهش سختی شبکه وابسته به زمان مورد نیاز برای پردازش ۲٬۰۱۶ بلوک است. به طور ایده‌آل، بلاک‌های بیت کوین باید هر ده دقیقه توسط ماینرها استخراج شوند که در مجموع حدود دو هفته برای ۲٬۰۱۶ بلوک زمان نیاز است.

اگر زمانی بلاک‌های بیت کوین سریع‌تر از این معیار ده دقیقه‌ای کشف شوند و نرخ استخراج بلاک افزایش یابد، سختی شبکه افزایش می‌یابد. به زبان ساده می‌توان گفت:

سختی شبکه میزان عرضه را با کاهش دادن یا افزایش دادن پیچیدگی کار برای ماینرها کنترل می‌کند.

به همین بهانه نگاهی به تاریخچهٔ هاوینگ بیت کوین بی‌اندازیم:

۲۰۱۲/۱۱/۲۸: اولین هاوینگ بیتکوین و رسیدن پاداش بلاک از ۵۰ به ۲۵ بیتکوین

۲۰۱۳/۱۱/۲۹: ثبت ATH بیتکوین در قیمت حدود۱٬۱۰۰دلار

۲۰۱۶/۰۷/۰۹: دومین هاوینگ بیتکوین و رسیدن پاداش بلاک از ۲۵ به ۱۲٫۵ بیتکوین

۲۰۱۷/۱۲/۱۸: ثبت ATH بیتکوین در قیمت حدود۲۰٬۰۰۰ دلار

۲۰۲۰/۰۵/۱۱: سومین هاوینگ بیت کوین و رسیدن پاداش بلاک از۱۲٫۵ به ۶٫۲۵ بیتکوین

۲۰۲۱/۱۱/۱۰: ثبت ATH بیتکوین در قیمت حدود ۶۸٬۰۰۰ دلار

؟ /۰۴/۲۰۲۴: زمان پیش‌بینی شده برای هاوینگ چهارم بیت کوین

با نگاهی به گذشتهٔ تاریخی به ثبت رسیده پس از هر هاوینگ می‌توانیم دوره‌هایی را بیابیم که شرایط و هزینهٔ استخراج برای ماینرها صرفهٔ اقتصادی نداشته است، خصوصا که پس از بولران گذشته و ریزش‌های سنگین می‌توان تصور کرد فشارهای روانی از کاهش شدید ارزش ارزهای دیجیتال را برای ماینرهای شبکه تصور کرد. با اینکه کاهش میزان دستمزد تلاش ماینرها برای فعالیت در شبکه کاهش می‌یابد، اما در واقع ارزش همان بخش نصف شده می‌تواند انگیزه بخش باشد تا ماینرها همچنان در شبکه مشغول به فعالیت و استخراج بلاک‌ها باشند.

درصورتی که هاوینگ پیش رو نیز مانند هاوینگ‌های گذشته، منجر به ثبت بالاترین قیمت جدید برای بیت کوین شود، ماینرها می‌توانند مانند سرمایه گذاران این ارز پاداش صبوری و تلاش‌های خود را بگیرند.

درج نظر اولین نفر باشید که نظر می‌دهید.
با درج نظر امتیاز کسب کنید

پیشنهادی سردبیر ایرانیکارت
برگزیده اخبار و مقالات
کسب درآمد دلاری در ایران با 16 روش جدید (آپدیت 1402)
کسب درآمد ارزی و فریلنسری
کسب درآمد دلاری در ایران با 16 روش جدید (آپدیت 1402)
افزایش نرخ تورم و نوسانات ارزی عواملی هستند که باعث کاهش ارزش پول ملی کشورمان نسبت به گذشته شده‌اند. این امر موجب شده تا کسب درآمد دلاری در ایران مورد...
آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی ایرانیکارت
آموزش ارز دیجیتال
آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی ایرانیکارت
اگر شما هم به این فکر افتاده‌اید که خرید و فروش ارز دیجیتال را شروع کنید تا در این بازار از سودها بی‌نصیب نمانید، یا قبلا در این حوزه فعالیت...
معرفی پروتکل شیباریوم و تاثیر آن بر شیبا
معرفی ارز دیجیتال
معرفی پروتکل شیباریوم و تاثیر آن بر شیبا
شیباریوم یک راه حل بلاک چین لایه 2 شیبا اینو است که هدف آن رسیدگی به سرعت پایین تراکنش اتریوم است. هدف شیباریوم این است که پایه‌های ساخت اکوسیستم شیبا...