اخبار ارز دیجیتال

سازمان ملل: مصرف برق بیت کوین با قیمت آن همبستگی دارد!

سازمان ملل: مصرف برق بیت کوین با قیمت آن همبستگی دارد!

محققان سازمان ملل متحد، فعالیت ۷۶ کشور دنیا که در آن‌ها فعالیت استخراج بیتکوین انجام می‌شود را در سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ ارزیابی کردند.

طی این ارزیابی مشخص شد مصرف کل شبکه بیت کوین ۱۷۳.۴۲ تراوات-ساعت برق در این سال‌ها بوده است. در این دوره زمانی، بیتکوین در حال رشد بود و به بالاترین قیمت تاریخی خود یعنی ۶۹.۰۰۰ دلار رسید.

در این راستا، گزارش سازمان ملل متحد بیان می‌کند:

«افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت بیت کوین از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ باعث افزایش ۱۴۰ درصدی مصرف انرژی ماینینگ در کل دنیا شده است».

در آن زمان، ۶۷ درصد از برق مورد استفاده در ماینینگ بیت کوین از منابع انرژی فسیلی تأمین می‌شد. با این حال، کارآفرینان کریپتو اقدامات فعالی را برای استفاده هرچه بیشتر از انرژی‌های تجدیدپذیر (انرژی سبز) انجام می‌دهند.

استفاده از انرژی آبی بیش از ۱۶ درصد از کل تقاضای انرژی مصرفی شبکه ماینینگ بیت کوین را تامین کرده است و منابع انرژی هسته‌ای، خورشیدی و باد به ترتیب ۹ درصد، ۲ درصد و ۵ درصد از تقاضای کل تامین انرژی برای استخراج را فراهم کرده‌اند.

با این حال، اعضای جامعه کریپتو، گزارش سازمان ملل متحد را به خاطر ارجاع به مقاله Mora et al که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد، مورد انتقاد قرار دادند. در آن مقاله سطح گازهای کربنی منتشر شده از دستگاه‌های ماینینگ بیت کوین به عنوان مصرف انرژی غیر سود ده عنوان شد. نیک کارتر نسبت به گزارش سازمان ملل متحد به خاطر استناد به این پژوهش که آن را «پژوهش کاملاً جعلی» خواند، انتقاد کرده است.

به گزارش سازمان ملل متحد، ۱۰ کشور برتر در زمینه ماینینگ بیتکوین یعنی؛ چین، ایالات متحده، قزاقستان، روسیه، مالزی، کانادا، آلمان، ایران، ایرلند و سنگاپور، به ترتیب برای ۹۲ تا ۹۴ درصد از تغییرات کربن، آب و اثرات زمینی دیگر مسئول بودند.

تلاش جهانی برای جایگزینی مصرف برق با منابع بهینه‌تر و تجدیدپذیر (انرژی سبز) برای کاهش اثر کربنی بیتکوین و اکوسیستم کریپتو همچنان ادامه دارد. به تازگی، شرکت Genesis Digital Assets Limited، یک شرکت ماینینگ با بیش از ۴۰۰ مگاوات مصرف برق در سراسر جهان، یک مرکز جدید در سوئد با ۱.۹۰۰ دستگاه ماینینگ بیت کوین راه‌اندازی کرده است که توسط انرژی تجدیدپذیر در این کشور فعالیت خواهد کرد.

کریستیان آندرس، بنیانگذار BT. CX، به Cointelegraph گفته است که ماینینگ بیت کوین به دلیل قیمت بالای انرژی، رایج نیست. با این حال، او افزوده است:

«سوئد، فنلاند و نروژ از انرژی در اکثر موارد از منابع تجدیدپذیر انرژی آبی در مناطق دوردست استفاده می‌کنند که البته توزیع و دسترسی به آن برای همگی مشکل است».

همزمان، در فضای جهانی ماینینگ در تاریخ ۲۲ سپتامبر، شرکت بیت مین اقدام به معرفی دستگاه انت ماینر S۲۱ با تمرکز بر کارایی نمود، در حالی که نازار خان، مدیر عامل تراوولف، تاکید کرد که نقش تولیدکنندگان دستگاه‌های ماینینگ بیت کوین «در یافتن مکان‌هایی برای ماینینگ بیتکوین است که فرایند تخلیه کربن را تسهیل کند».

فضای تامین مصرف انرژی بیت کوین هنوز در حل چالش‌های خود به طور کامل ناکام بوده است اما تصمیمات و راهکارهای خوبی پیشنهاد و اجرایی شده اند.

مصرف انرژی استخراج بیت کوین یکی از بزرگترین دلایلی است که سازمان‌های رسمی با تکیه بر آن به مخالف با این پدیده می‌پردازند.

تاثیرخبر: منفی

درج نظر اولین نفر باشید که نظر می‌دهید.
با درج نظر امتیاز کسب کنید

پیشنهادی سردبیر ایرانیکارت
برگزیده اخبار و مقالات
کسب درآمد دلاری در ایران با 16 روش جدید (آپدیت 1402)
کسب درآمد ارزی و فریلنسری
کسب درآمد دلاری در ایران با 16 روش جدید (آپدیت 1402)
افزایش نرخ تورم و نوسانات ارزی عواملی هستند که باعث کاهش ارزش پول ملی کشورمان نسبت به گذشته شده‌اند. این امر موجب شده تا کسب درآمد دلاری در ایران مورد...
آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی ایرانیکارت
آموزش ارز دیجیتال
آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی ایرانیکارت
اگر شما هم به این فکر افتاده‌اید که خرید و فروش ارز دیجیتال را شروع کنید تا در این بازار از سودها بی‌نصیب نمانید، یا قبلا در این حوزه فعالیت...
معرفی پروتکل شیباریوم و تاثیر آن بر شیبا
معرفی ارز دیجیتال
معرفی پروتکل شیباریوم و تاثیر آن بر شیبا
شیباریوم یک راه حل بلاک چین لایه 2 شیبا اینو است که هدف آن رسیدگی به سرعت پایین تراکنش اتریوم است. هدف شیباریوم این است که پایه‌های ساخت اکوسیستم شیبا...