آموزش تحلیل ارز دیجیتال

انواع تحلیل ارز دیجیتال کدامند؟

انواع تحلیل ارز دیجیتال کدامند؟

سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال نیازمند تحقیق و ارزیابی دقیق تمام شاخصه‌های بنیادی، فنی و روانشناسی بازار است. اکثر پروژه‌ها، اطلاعات کافی در مورد هدف توکن، اقتصاد و تیم پشت آن را ارائه می‌دهند. همچنین با استفاده از عوامل کمی و داده‌های قیمتی نمودار می‌توانید به صورت کلی پروژه مورد نظر خود را برای سرمایه گذاری بررسی کنید. در ادامه با ابزار و نحوه تحلیل ارزهای دیجیتال به صورت کامل آشنا می‌شوید.

بررسی و معرفی انواع تحلیل ارز دیجیتال

تحلیل فاندامنتال، تحلیل تکنیکال و روانشناسی بازار سه نوع از پرکاربردترین روش‌‌های تحلیل ارزهای دیجیتال هستند که هر تحلیلگری باید نسبت به آن‌ها تسلط کامل داشته باشد تا بتوانند فرصت‌های این بازار را شناسایی کرده و نهایت بهره را ببرد.

انواع تحلیل ارز دیجیتال کدامند؟

تحلیل فاندامنتال ارز دیجیتال

تحلیل فاندامنتال (FA) رویکردی است که توسط سرمایه گذاران برای تعیین ارزش ذاتی یک دارایی یا سهام بکار می‌رود. در این بخش، نگاهی به سه دسته از پارامترهای اصلی تحلیل فاندامنتال خواهیم داشت.

پیشنهاد مطالعه: تحلیل فاندامنتال چیست؟ به زبان ساده

معیار آنچین (on-chain metrics)

معیارهای آنچین، دادههای ارائه شده توسط بلاک چین هستندو ‌می‌توان آن‌ها را از وب‌سایت‌ها یا APIهایی که برای اطلاع‌رسانی تصمیمات سرمایه‌گذاری طراحی شده‌اند، بدست آورید. به عنوان مثال سایت‌های CoinMarketCap ،Coinmetrics یا Binance Research گزارش‌ها و نمودارهای زیادی را اطلاعات آنچین در اختیار شما قرار می‌دهند. این اطلاعات شامل تعداد معاملات، آدرس‌های فعال، کارمزدهای پرداخت شده، نرخ هش و میزان استیک هستند.

تعداد، کارمزد و ارزش معاملات (Transaction count and fee)

تعداد تراکنش‌ها نشان دهنده فعالیت‌هایی است که در شبکه انجام می شود که به ما کمک می‌کند تغییرات فعالیت در طول زمان را زیر نظر بگیریم. کارمزدها نشان دهنده تقاضا در بلاک چین یا تعداد تراکنش‌هایی است که باید در سریع ترین زمان ممکن به بلاک چین اضافه شوند. گاز اتریوم نمونه ای از کارمزدهای پرداخت شده است. هر ارز دیجیتال می تواند کارمزد تراکنش های خاص خود را داشته باشد. ارزیابی هزینه‌های پرداخت شده در دوره‌های مختلف به شما می‌گوید که یک کوین یا توکن چقدر امن است. کارمزدهای تراکنش به طور طبیعی می تواند در طول زمان افزایش یابد.

نرخ هش(Hash Rate)

بلاک چین نقش مهمی در ایمن سازی شبکه ایفا می کند و جستجو در داده های آن می‌تواند اطلاعات ارزشمندی برای تحلیل بنیادی به ما ارائه کند. نرخ هش اغلب به عنوان معیاری برای سلامت شبکه در ارزهای رمزنگاری Proof of Work استفاده می شود. بیت کوین و اتریوم دو نمونه از ارزهای دیجیتالی هستند که بر روی بلاک چین اثبات کار (PoW) اجرا می شوند. PoW ماینر را ملزم می‌کند تا یک معمای محاسباتی را حل کنند که هر تراکنش را تأیید می‌کند. هرچه نرخ هش بالاتر باشد، انجام یک حمله به بلاکچین 51٪ دشوارتر است. اما افزایش نرخ هش در طول زمان می‌تواند به افزایش علاقه به استخراج نیز اشاره کند. کاهش در نرخ هش نیز در نتیجه آفلاین شدن ماینرها (کاپیتالاسیون ماینر) اتفاق می‌افتد. زیرا دیگر برای آن‌ها ایمن سازی شبکه در برابر هزینه‌های بالا سودی ندارد. عواملی که می‌توانند بر هزینه‌های کلی استخراج تأثیر بگذارند عبارتند از: قیمت فعلی دارایی، تعداد تراکنش‌های پردازش شده و هزینه‌های پرداخت‌شده. البته هزینه های مستقیم استخراج (برق، توان محاسباتی) نیز ملاحظات مهمی هستند.

آدرس های فعال (Active address)

آدرس‌های فعال، آدرس‌های بلاک چینی هستند که در یک دوره معین فعال هستند. روش‌های محاسبه این مورد متفاوت است، اما یک روش رایج این است که هم فرستنده و هم گیرنده هر تراکنش را در دوره‌های تعیین‌شده (مثلاً روزها، هفته‌ها یا ماه‌ها) شمارش کنیم و رشد یا کاهش را با اندازه‌گیری فعالیت و علاقه به کوین یا توکن مقایسه کنیم.

معیارهای پروژه (Project Metrics)

معیارهای پروژه رویکردی کیفی برای ارزیابی عملکرد یک ارز دیجیتال دارند. آن‌ها بر روی عوامل داخلی و خارجی مانند هدف ارز دیجیتال، نحوه عملکرد تیم ، رقبا، وایت پیپر، توکنومیک پروژه تمرکز دارند.

وایت پیپر (White paper)

توصیه می‌شود که قبل از سرمایه گذاری، وایت پیپر هر پروژه را مطالعه کنید. وایت پیپر که یک دید کلی از پروژه ارزهای دیجیتال به ما می‌دهد. یک وایت پیپر خوب باید شامل مواردی مانند فناوری مورد استفاده، نقشه راه برای ارتقاء و ویژگی‌های جدید، طرح عرضه و توزیع کوین یا توکن و اهداف واقعی پروژه است.

تیم (Team)

اگر تیم خاصی پشت پروژه وجود داشته باشد، سوابق اعضای آن می تواند نشان دهد که آیا تیم مهارت‌های لازم برای به ثمر رساندن پروژه را دارد یا خیر. بررسی کنید که اعضای تیم سرمایه گذاری‌های موفقی در این صنعت انجام داده باشند، در پروژه‌های مشکوک یا کلاهبرداری شرکت نداشته باشند و تخصص آن‌ها برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده کافی باشد.

رقبا (Competitor)

رقابت در بازار، برندگان را از بازنده ها متمایز می‌کند. جستجوی کامل در مورد رقبای بازار، چشم انداز‌های هر پروژه را مشخص می‌کند. شناسایی پروژه‌های قابل رقابت برای ارزیابی پتانسیل یک پروژه بسیار مهم است.

توکنومیک و کاربرد (Tokenomic and Utility)

توکنومیک اقتصاد عرضه و تقاضای رمزارز است. عرضه و تقاضا باعث افزایش و یا کاهش ارزش ارزهای دیجیتال می‌شود. هر چه تقاضا نسبت به عرضه بیشتر باشد، قیمت نیز بالاتر است. کاربرد یک توکن نشان دهنده نقشی است که می‌تواند ایفا کند. یک توکن با موارد استفاده در دنیای واقعی ممکن است توجه کاربران بیشتری را به خود جلب کند. برخی از پروژه‌ها توکن‌هایی را به عنوان راه حل‌هایی برای مشکلات ایجاد می‌کنند. به این ترتیب، پاسخ به این سوال که آیا توکن دارای کاربرد واقعی است یا خیر، بسیار مهم است.

عامل مهم دیگری که باید در نظر گرفت نحوه توزیع اولیه ارز است. آیا از طریق ICO یا IEO است یا کاربران می‌توانند آن را از طریق استخراج به دست آورند؟ در وایت پیپر مشخص شده است که چه مقدار از توکن برای بنیانگذاران و تیم نگهداری می شود و چه مقدار در دسترس سرمایه گذاران خواهد بود. به عنوان مثال، اگر اکثریت عرضه تنها در اختیار چند طرف باشد، ممکن است این یک سرمایه گذاری پرخطر است، زیرا آن طرف‌ها در نهایت می‌توانند بازار را دستکاری کنند.

معیارهای مالی (Financial Metric)

ارزیابی مالی بازار شامل درک شرایط معاملاتی دارایی‌ها از جمله نقدینگی، عوامل اطراف و واکنش بازار است.

ارزش بازار (Market Capitalization)

ارزش سرمایه بازار نشان دهنده ارزش یک شبکه‌ی است. به طور کلی، ارزش بازار به طور گسترده برای کشف پتانسیل رشد شبکه‌ها استفاده می شود. ارزش بازار بالا می‌تواند به زیرساخت‌های قوی‌تر و قدرت بیشتر اشاره کند. ارزش بازار حاصل ضرب عرضه در گردش در قیمت فعلی ارز است.

نقدینگی و حجم(Liquidity and volume)

نقدینگی نشان دهنده این است که ارز چقدر می‌تواند به راحتی و یه سرعت خرید و فروش شود. اگر بتوان یک ارز دیجیتال را بدون تغییر شدید ارزش بازار معامله کرد، نقدینگی قوی است. بازاری رقابتی است که مملو از درخواست‌ها و پیشنهادات است. مشکلی که ممکن است در بازار غیر نقدشونده با آن مواجه شویم این است که نمی‌توانیم دارایی‌های خود را به قیمت خوبی بفروشیم. یعنی هیچ خریداری مایل به انجام معامله نیست و ما را با دو گزینه مواجه می‌کند: قیمت را کاهش دهیم یا صبر کنیم تا نقدینگی افزایش یابد.

حجم معاملات شاخصی است که می‌تواند به ما در تعیین نقدینگی کمک کند. حجم معاملات یک شاخص مهم در توانایی یک کوین یا توکن برای حفظ حرکت است. اگر یک روند صعودی قیمت توسط حجم معاملات بالا حمایت شود، احتمال سودآوری خریداران وجود دارد و برعکس، نوسانات قیمت بدون حجم معاملات می‌تواند پر ریسک باشد.

عرضه در گردش (supply circulating)

عرضه در گردش به تعداد کل کوین‌های موجود در عرضه فعال که در دسترس عموم هستند، اشاره دارد. عرضه در گردش ثابت نیست و می تواند در طول زمان تغییر کند زیرا سکه‌ها می توانند سوزانده شوند.

بیشتر بخوانید: توکن سوزی چیست؟

توسعه‌دهندگان ممکن است تعداد کوین‌ها یا توکن‌ها در یک عرضه متمرکز را افزایش دهند. فعالیت‌های ماینینگ در ارزهای قابل استخراج نیز می‌توانند عرضه در گردش را افزایش دهند. حداکثر عرضه، عرضه در گردش و نرخ تورم تعیین کننده تصمیمات هستند.

چه اطلاعاتی برای تحلیل فاندامنتال لازم است؟

با بررسی اطلاعات کلیدی مانند ارزش بازار، توکنومیک، مشارکت جامعه، وایت پیپر، کاربرد، نرخ رشد شبکه، میزان پذیرش و موارد دیگر در یک پروژه می‌توانند برای ورود به یک معامله تصمیم گیری کنید.

انواع تحلیل ارز دیجیتال کدامند؟

تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

تحلیل تکنیکال به تجزیه و تحلیل فعالیت‌های معاملاتی در گذشته و تغییرات قیمت یک دارایی اشاره دارد که تحلیلگران از این پارامترها برای پیش بینی حرکت‌های آتی قیمت استفاده می‌کنند. تحلیل تکنیکال اولین بار توسط چارلز داو (بنیانگذار و سردبیر وال استریت ژورنال و یکی از بنیانگذاران داو جونز) معرفی شد. تحلیلگران با بررسی نمودار قیمت یک ارز، از استراتژی‌های معاملاتی در تحلیل تکنیکال برای تعیین نقطه ورود و خروج به بازار و در نظر گرفتن حد سود و ضرر در معاملات استفاده می‌کنند.

اولین اصل تحلیل تکنیکال، فرضیه بازارهای کارآمد است. این بدان معنی است که تمام اطلاعات موجود در مورد ارزش یک ارز در قیمت آن منعکس می شود. هنگامی که اطلاعات جدیدی در دسترس قرار می گیرد، به سرعت و به طور کامل در قیمت تاثیر می‌گذارد.

دومین اصل اساسی مبتنی بر این باور است که قیمت‌ها تا زمانی که نشانه‌هایی از برگشت روند ظاهر شوند، به حرکت خود در همان جهت ادامه خواهند داد. برای مثال اگر قیمت ارزی در حال افزایش بوده است، اما شاخص‌های فنی نشان می‌دهند که شروع به کاهش خواهد کرد، یک سرمایه گذار ممکن است تصمیم بگیرد آن ارز را بفروشد.

اصل نهایی تحلیل تکنیکال این است که الگوهای تاریخی در حرکت قیمت سهام تمایل به تکرار دارند. این اصل تحلیل تکنیکال بر روانشناسی بازار برای تفسیر الگوها در نمودارهای قیمت متکی است. روانشناسی بازار احساسات جمعی همه سرمایه گذاران است. وقتی سرمایه گذاران به یک ارز خوش بین هستند، آن را می‌خرند و قیمت را بالا می‌برند. بالعکس، قیمت یک ارز زمانی کاهش می‌باید که سرمایه گذاران تصمیم به فروش آن بگیرند و تعداد فروشندگان نسبت به خریداران بیشتر باشد.

انواع تحلیل ارز دیجیتال کدامند؟

روش‌های تحلیل تکنیکال کدامند؟

همانطور که قبلا ذکر شد، تحلیل تکنیکال شامل مطالعه فعالیت های گذشته بازار برای شناسایی روند قیمت است. محققان فنی انواع مختلفی از سیستم ها و شاخصه‌های معاملاتی را توسعه داده اند و معامله‌گران با ترکیب آن‌ها می‌توانند حرکات قیمت را پیش بینی کنند. برخی از شاخص ها و مفاهیم تحلیل تکنیکال عمدتاً برای شناسایی روند فعلی بازار از جمله مناطق حمایتی و مقاومتی استفاده می‌شوند و برخی دیگر تعیین کننده قدرت یک روند و احتمال ادامه آن هستند. مانند خطوط روند، کانال ها، الگوها، میانگین متحرک و اندیکاتورهای حجم وحرکت. شاخص های فنی بسیار متفاوتی وجود دارند و انتخاب آن و طراحی استراتژی خاص به سرمایه گذار بستگی دارد.

چگونه می‌توان از تحلیل تکنیکال استفاده کرد؟

تحلیل تکنیکال سبک‌های متفاوتی دارد. برخی از معامله ‌گران از پرایس اکشن و برخی دیگر از کلاسیک استفاده می‌کنند. ICT و RTM نیز طرفداران زیادی دارند. پس از آشنایی با مفاهیم پایه‌ای و مهم تحلیل تکنیکال، می‌توانید یک استراتژی برای خود مشخص کرده و از آن برای تصمیم گیری درباره انجام معاملات استفاده کنید. شما در وبسایت ایرانیکارت به نمودار قیمت و ابزار مختلفی برای بررسی  و خرید ارز دیجیتال دسترسی دارید. همچنین می‌توانید با کلیک روی گزینه زیر، تحلیل تکنیکال برترین ارزهای دیجیتال را به صورت بروز مشاهده کنید.

تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال

روانشناسی بازار ارزهای دیجیتال چیست؟

در این بخش، نقش روانشناسی سرمایه‌گذار در بازار ارزهای دیجیتال را بررسی می‌کنیم. زیربنای تمام عوامل روانشناسی، رفتار سرمایه گذار است. رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی و فعالیت جوامع نیز تأثیر قابل توجهی بر عملکرد پروژه‌ها دارند. برای درک بهتر عوامل روانشناختی، باید به دو سوال پاسخ دهیم:

1.سرمایه گذاران دقیقا چه کسانی هستند و چه چیزی آنها را به یک پروژه جذب می کند؟

2.چه احساساتی باعث تصمیم گیری سرمایه گذاران می‌شود؟

پاسخ به این سوالات ما را قادر می‌سازد تا پتانسیل و اعتبار پروژه را با دقت بیشتری پیش بینی کنیم و در نتیجه تصمیمات آگاهانه‌تری برای سرمایه گذاری اتخاذ کنیم. مطالعات نشان داده است که عوامل احساسی به طور قابل توجهی با حجم معاملات بیت کوین و نوسانات بازار مرتبط است.

انواع تحلیل ارز دیجیتال کدامند؟

احساسات و چرخه های بازار

صاحب‌نظران اقتصاد رفتاری معتقدند که تمام حرکات قیمت تحت تأثیر روانشناسی معامله‌گران است. بنابراین، احساسات به نیروی محرک اصلی تبدیل می‌شوند. به عنوان مثال، زمانی که اکثر معامله‌گران انتظار دارند قیمت‌ها افزایش یابد، احساسات مثبت است. ما این حالت را به عنوان یک بازار صعودی می شناسیم. بالعکس، زمانی که سرمایه گذاران انتظار دارند دارایی مورد نظر سقوط کند، الگوی منفی شکل می گیرد و وارد فاز نزولی یا روند نزولی می‌شویم.

 فومو (FOMO) یا ترس از دست دادن یک پدیده روانشناختی است که در بین سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال رایج است و بر رفتار آن‌ها تأثیر می‌گذارد. زمانی که سرمایه گذاران وارد جوامع ارزهای دیجیتال می‌شوند، دائماً به بحث در مورد پروژه‌ها در توییتر و سایر شبکه‌های اجتماعی می‌پردازند. این موضوع باعث ایجاد فشار بر سرمایه گذارانی می‌شود که نگران از دست دادن فرصت‌ها هستند و این تنش با نوسانات بالای بازار و دسترسی 24 ساعته به پلتفرم های معاملاتی نیز تشدید می شود.

بازار گاوی

در بازار گاوی، فعالیت‌های خرید قوی است. وقتی معامله‌گران می‌بینند که قیمت‌ها افزایش می‌یابند، احساسات بازار مثبت می‌شود بنابراین دارایی‌های بیشتری خریداری می کنند. این الگوی صعودی بر قیمت‌ها تأثیر می‌گذارد و با به دست آوردن قدرت، قیمت‌ها بیشتر می‌شوند. زمانی که تقاضا بیش از حد زیاد شود، می‌تواند حباب ایجاد کند. در اینجا، احساسات غالب بر بازار، احساس رضایت، طمع، خوش بینی و اعتماد هستند.

بازار خرسی

در بازار خرسی، ماهیت چرخه‌ای معاملات منجر به روند نزولی می‌شوند. همانطور که قیمت شروع به کاهش می کند، افراد با احساساتی مانند غم، اضطراب، ترس و انکار مواجه می‌شوند. در ابتدا، معامله گران روند ریزشی را انکار می کنند، بنابراین آن‌ها همچنان دارایی‌های خود را نگهداری می‌کنند. پس از تشدید فشار فروش، عصبانیت و افسردگی به سراغ سرمایه‌گذاران می‌آید و در نهایت، با پذیرش شرایط موجود و فروش ارزها، احساسات بازار منفی می شود. این حالت به عنوان “تسلیم” در بازار شناخته می شود.

متأسفانه، بسیاری از معامله گران از فروش در بهترین لحظه امتناع می‌کنند و مجبور می‌شوند برای جلوگیری از ضرر بیشتر، دارایی‌های خود را در پایین ترین سطح قیمتی بفروشند. سپس، بازار تثبیت می شود و مراحل انباشت با حرکات افقی شکل می‌گیرد(بازار رنج) تا قدرت را برای روند صعودی بعدی جمع کند.

انواع تحلیل ارز دیجیتال کدامند؟

کدام سبک تحلیل ارز دیجیتال بهتر است؟

باید بپذیریم که بازارها تحت تأثیر روانشناسی جهانی هستند. سعی کنید احساسات بازار را درک کنید تا بهترین معاملات را انجام دهید. این قانون طلایی را به خاطر بسپارید: زمانی که همه می ترسند، شما بخرید و زمانی که دیگران طمع می‌کنند، شما بفروشید. دانستن تحلیل فاندامنتال و تکنیکال، هر دو برای معامله گران ضروری است؛ زیرا تحلیل تکنیکال متکی بر داده‌های قیمتی بازار و تحلیل فاندامنتال متکی بر اطلاعات و زیرساخت‌های پروژه است.

سوالات رایج
Request for Quote

به صورت کلی روش‌های زیادی برای تحلیل بازارهای مالی وجود دارد که ما سه مورد از مهم‌ترین آن‌ها یعنی تحلیل تکنیکال و فاندامنتال و روانشناسی بازار را در این مقاله به شما آموزش دادیم.

همانطور که اشاره شد تحلیل تکنیکال بر مبنای روند قیمتی بازار و رفتار فروشندگان و خریداران عمل می‌کند.

تحلیل بنیادی بر مبنای کاربرد و اهداف پروژه، داده‌های شبکه و وضعیت مالی پروژه ارزیابی می‌شود.

تصمیم گیری درباره این موضوع به سرمایه‌گذاران بستگی دارد. برخی از سرمایه گذاران فقط تحلیل تکنیکال و برخی دیگر فقط تحلیل فاندامنتال را در نظر قرار می‌دهند. اما بهتر است شما برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال تمام جوانب را مورد بررسی و تحقی قرار دهید.

انواع تحلیل ارز دیجیتال کدامند؟
سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال نیازمند تحقیق و ارزیابی دقیق تمام شاخصه‌های بنیادی، فنی و روانشناسی بازار است. اکثر پروژه‌ها، اطلاعات کافی در مورد هدف توکن، اقتصاد و تیم پشت...
5 از 2 رای ثبت شده
درج نظر اولین نفر باشید که نظر می‌دهید.
با درج نظر امتیاز کسب کنید

پیشنهادی سردبیر ایرانیکارت
برگزیده اخبار و مقالات
آموزش گرفتن جم رایگان فری فایر + بازی کنیم جم بگیریم؟
دانستنی های گیفت کارت
آموزش گرفتن جم رایگان فری فایر + بازی کنیم جم بگیریم؟
چگونه جم رایگان فری فایر بگیریم؟ این سوال یکی از رایج‌ترین سوالاتی است که گیمرها با آن مواجه می‌شوند و برای انجام بهتر بازی فری فایر به دنبال جواب دقیقی...
تتر چیست؟ محبوب ترین استیبل کوین دنیا
معرفی ارز دیجیتال
تتر چیست؟ محبوب ترین استیبل کوین دنیا
تتر (USDT) بزرگ‌ترین استیبل‌کوین از نظر ارزش بازار است. از اصلی‌ترین کاربرد این نوع دارایی‌ها می‌توان به این مورد اشاره کرد که معامله‌گران بازار رمزارزها از تتر و دیگر استیبل‌کوین‌های...
آموزش نحوه خرید و فروش تتر در ایران
سرمایه گذاری در ارز دیجیتال
آموزش نحوه خرید و فروش تتر در ایران
در دنیای جذاب رمزارزها و بازارهای مالی دیجیتال، تتر (USDT) به عنوان یک رمزارز محبوب و پایدار برای انتقال و نگهداری ارزش مالی در جهان و علی الخصوص ایران جایگاه...
تاریخچه بیت کوین از ابتدا تا سال ۲۰۲۴
آموزش ارز دیجیتال
تاریخچه بیت کوین از ابتدا تا سال ۲۰۲۴
ساتوشی ناکاموتو، نابغه‌ای ناشناس بود که دنیای فناوری را تکان داد. این شخص ناشناس در یکی از انجمن‌های اینترنتی در سال 2008 خلق یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز را پیشنهاد کرد...
کسب درآمد دلاری از فروش عکس در سایت های خارجی
دانستنی های درآمد ارزی و فریلنسری
کسب درآمد دلاری از فروش عکس در سایت های خارجی
متاسفانه بیشتر عکاسان اطلاعات دقیقی از نحوه کسب درآمد دلاری از فروش عکس در سایت های خارجی نداشته و نمی‌دانند که چگونه به کمک آن درآمد ارزی مناسبی را به...
پی پال چیست؟ آموزش صفر تا صد حساب پی پال
حساب های بین المللی
پی پال چیست؟ آموزش صفر تا صد حساب پی پال
حتما برای شما هم پیش آمده که بخواهید از سایتی خرید کنید یا در سایتی اشتراکی ایجاد کنید و ندانید بهترین و مطمئن‌ترین روش برای پرداخت هزینه کدام است. وقتی...