آموزش ارز دیجیتال

نمودار لحظه‌ای دامیننس تتر + آموزش تحلیل با شاخص تتر

نمودار لحظه‌ای دامیننس تتر + آموزش تحلیل با شاخص تتر

دامیننس تتر چیست؟

به صورت کلی دامیننس تتر یعنی چه مقدار از پول در گردش بازار ارز دیجیتال صرف خرید تتر و سرمایه گذاری بر روی این استیبل کوین شده است. دامیننس یعنی تسلط و وقتی صحبت از بررسی شاخص دامیننس تتر می‌شود به معنای بررسی میزان تسلط تتر بر بازار است. بنابراین شاخص دامیننس تتر نمایان گر نسبت ارزش بازار تتر به کل بازار ارز دیجیتال است.

بیایید تصور کنیم که ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال در حال حاضر 100 میلیارد دلار است. اگر ارزش بازار تتر 60 میلیارد دلار از این مقدار باشد، تسلط یا دامیننس تتر به 60% می‌رسید(چنین چیزی در واقعیت غیرممکن است). از این آسان‌تر نمی‌توان توضیح داد!

در دنیای ارزهای دیجیتال، یک معیار وجود دارد که بسیاری از معامله گران رمزارز به دقت آن را زیر نظر دارند و آن دامیننس تتر است. CoinMarketCap سال‌هاست که آن را ارائه می‌دهد اما اهمیت دامیننس تتر چیست؟ آیا می‌تواند چیزی در مورد عملکرد آلتکوین‌ها و بازار به ما بگوید؟ در این مطلب، رابطه دامیننس تتر و بیت کوینو نحوه تحلیل دامیننس تتر در تریدینگ ویورا نیز توضیح خواهیم داد.

شاخص های دامیننس تتر

🪙 نماد دامیننس تتر USDT.D
📃 لینک وایت پیپر دامیننس تتر USDTwhitePaper
🗓️ تاریخ عرضه اولیه   ۲۰۱۴-۱۰-۰۶
📌 نام انگلیسی شاخص Tether dominance

نماد دامیننس تتر چیست؟

برای تحلیل دامیننس تتر در coinmarketCap یا تریدینگ ویو نیاز است که نماد دامیننس تتر را بدانید و آن را در فیلد مربوطه وارد کنید.

نماد دامیننس تتر USDT.D است.

نمودار لحظه ای شاخص دامیننس تتر

در زیر چارت شاخص دامیننس تتر را مشاهده می کنید.

تتر چیست؟

تتر یک “ارز ثابت” ترکیبی از ارز فیات و ارز دیجیتال است که ارزش آن با ارزش دلار آمریکا و سایر فیات ها مرتبط است. این یک دارایی دیجیتال است که توسط Tether Limited صادر شده است و براساس پروتکل Omni به عنوان یک توکن صادر شده در بلاکچین فعالیت می کند.

تتر محبوب ترین ارز دیجیتال با ثبات در جهان است و حتی به عنوان جایگزین دلار در صرافی های معروف عمل می کند. با پشتیبانی دلار به ازای هر Tether صادر شده ، مقدار معادل دلار به عنوان ذخیره نگهداری می شود و قیمت آن ثابت خواهد ماند. اما با این حال ، دلار آمریکا از تغییر در الگوی بازار جهانی در امان نیست و به همین ترتیب ،  قیمت آن تحت نوسان است.

تتر اولین بار در ژانویه سال ۲۰۱۲ میلادی ارائه شد. در آن زمان، در ابتدا در وایت پیپر تتر به جای این نام ، از عنوان مستر کوین یاد شده بود . این اسم در سال ۲۰۱۴ به ریل کوین و در ۲۰۱۵ توسط صرافی بیت فینکس به نام تتر تغییر کرد.

چرا تتر و دامیننس آن در بازار ارز دیجیتال اهمیت دارد؟

چرا تتر و دامیننس آن در بازار ارز دیجیتال اهمیت دارد؟

  • اولین استیبل کوین و با سابقه ترین:

سابقه و پشتوانه یکی از مهم ترین المان های تصمیم گیری در بازار ارز دیجیتال است. تتر همواره در بالا و پایین های این مارکت استوار بوده است.

  • لیست شدن در بسیاری از صرافی‌ها:

تتر در بسیاری از صرافی‌های رمزارزی جهان لیست شده است. در بازارهای مثبت و منفی معامله گران آماتور و هم چنین با تجربه ها معمولا سود خود را برای پیدا کردن موقعیت مناسب روی تتر نگهداری می کنند.

  • شفافیت:

طی سال‌های گذشته، شرکت تتر چندین بار به عدم شفافیت و فریب مشتریان خود متهم شده است. به همین دلیل انگشت اشاره بسیاری از نهادهای مردمی و نظارتی به سمت این شرکت هدف گرفته شد. از این رو به صورت دوره ای تتر خود را موظف کرده است که گزارشات دوره ای ارائه نماید.

چرا نباید از تحلیل دامیننس تتر به تنهایی استفاده کرد؟

  • دستکاری صرافی بیتفینکس در حجم بازار
  • رخدادی نظیر سال ۲۰۱۸ که مشخص شد تتر به اندازه کافی اندوخته دلاری ندارد.
  • هک و محدودیت های تکنولوژیک

آموزش تحلیل چارت دامیننس تتر

شاخص دامیننس تتر در تریدینگ ویو با نماد USDT.D شناخته می‌شود. این شاخص در Tradingviewدارای چارت می‌باشد. تمامی تریدرها و تحلیل گران هنگام بررسی و تحلیل تکنیکال بیت کوین و آلت کوین‌ها این شاخص را بررسی می‌کنند زیرا همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم بسیار تاثیر گذار است. در واقع تحلیل گران با مشخص کردن حمایت‌ها و مقاومت‌ها در چارت دامیننس تتر به خوبی قادر خواهند بود نقاط ورود و خروج به بازار را تشخیص دهند.

دامیننس تتر در تریدینگ ویو
دامیننس تتر در تریدینگ ویو

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید، چارت دامیننس تتر نیز مانند سایر چارت‌های سایت تریدینگ ویو قابل آنالیز و تحلیل است. با استفاده از ابزارهای موجود می‌توان روند حرکتی دامیننس تتر را تحلیل کرد.

تحلیل دامیننس تتر در تایم فریم روزانه مورخ 8 مرداد 1402

همانطور که در تصویر چارت زیر مشاهده می‌کنید دامیننس تتر در یک بازه نسبتا طولانی داخل یک کانال افقی و مستطیل بین 6.5% تا 9% قرار گرفته و در حال حاضر روی یک خز ترند صعوی در حرکت است که انتظار می‌رود این حمایت داینامیک را بشکند و به سمت کف حمایتی یعنی محدوده 6.5 درصد حرکت کند و در صورت حرکت نزولی دامیننس بیت کوین، شاهد رشد قیمتی در آلت کوین‌ها خواهیم بود.

تحلیل دامیننس تتر در تایم فریم روزانه مورخ 8 مرداد 1402
چارت تحلیل دامیننس تتر در تایم فریم روزانه مورخ 8 مرداد 1402

چرا مهم است؟

توجه کنید زمانی که دامیننس تتر در حال افزایش است، یعنی ارزش بازار تتر نسبت به بازار کل ارز دیجیتال در حال افزایش است و تریدرها در حال تبدیل سرمایه خود به این استیبل کوین و فروش رمزارزها هستند. یعنی برای ارزهای دیجیتال کاهش قیمت رخ می‌دهد. به بیان ساده یعنی در بیت کوین و آلت کوین‌ها نزول قیمت خواهیم داشت.

بالعکس زمانی که دامیننس تتر در حال کاهش است، نشان دهنده کاهش ارزش بازار تتر نسبت به ارزش کل بازار است. یعنی تریدرها در حال تبدیل استیبل کوین‌های خود به ارزهای دیجیتال و خرید رمز ارزها هستند. بنابراین در بیت کوین و آلت کوین‌ها افزایش قیمت در پیش است!

بیشتر بخوانید: دامیننس چیست؟

البته افزایش دامیننس تتر هنگام ارائه خبرهای بد برای بازار نشانه ی تبدیل کوین ها به تتر در راستای خروج از معامله یا بازار است. از طرفی کاهش دامیننس تتر در بازار منفی می تواند سیگنالی جهت خروجی کلی پول از بازار ارز دیجیتال باشد پس بایستی بدانید در چه ترندی و در چه هنگامی در حال بررسی دامیننس تتر هستید.

جدول جهت گیری بازار با دامیننس تتر

تغییرات دامیننس تتر نشانه ها نتیجه
افزایش ورود جریان نقدینگی به بازار رونق بازار  ارز دیجیتال
کاهش (در بازار صعودی و خبر) تبدیل تتر به سایر ارزهای دیجیتال رونق بازار ارز دیجیتال
افزایش ( در بازار نزولی و خبر) خروج سرمایه از بازار ارز دیجیتال با تبدیل آن به تتر ریزش
کاهش ادامه‌ی خروج سرمایه از بازار رمز ارز ادامه ریزش

دلایل و نشانه‌های افزایش یا کاهش دامیننس تتر

دامیننس تتر، نشان‌دهنده سهم رمزارز از کل بازار ارزهای دیجیتال است و به تحلیلگران کمک می‌کند تا با استفاده از آن پیش‌بینی‌ها و تحلیل‌های خود از بازار را ارائه دهند. اما افزایش و کاهش دامیننس تتر می‌تواند بنا به دلایل مختلفی رخ دهد و به تحلیلگران نشانه‌هایی درباره اتفاقات پیش‌رو می‌دهد.

تغییرات قیمتی در تمامی ارزهای دیجیتال، به جز استیبل کوین‌ها، یکی از اصلی‌ترین عوامل موثر بر دامیننس و ارزش بازار است. اما درباره تتر یا همان USDT به دلیل این که قیمت نسبتا ثابتی دارد باید به سراغ عوامل دیگری مانند تعداد ارزهای در گردش برای افزایش یا کاهش این شاخص برویم.

طبیعی است که افزایش دامیننس تتر به معنای تسلط تتر و افزایش ارزش بازار آن است. این امر باعث می‌شود تا سرمایه‌گذاران به سمت تتر تمایل پیدا کنند و با فروش دارایی خود آن‌ها را به تتر تبدیل کنند. بدین ترتیب، هرچه دامیننس تتر بیشتر باشد، بازار ارزهای دیجیتال به سمت نزولی شدن پیش می‌رود.

در صورتی که این اتفاق برعکس رخ دهد، یعنی دامیننس تتر کاهش یابد، بازار ارزهای دیجیتال به سمت صعودی شدن پیش می‌رود و افراد با فروش تتر اقدام به خرید سایر ارزهای دیجیتال می‌کنند.

رابطه دامیننس تتر با وضعیت رقبا

علاوه بر تتر، استیبل کوین‌های دیگری نیز وجود دارند که پشتوانه‌های متفاوتی دارند. از جمله استیبل کوین‌های معتبر می‌توان به dai، busd، usdc و tusd اشاره کرد. از لحاظ ارزش بازار تتر از همه انواع یاد شده برتر است. شما می‌توانید نمودار مقایسه ارزش بازار استیبل کوین‌های معتبر را که از وبسایت گلسنود، دریافت شده مشاهده کنید.

مقایسه دامیننس انواع استیبل کوین ها از نظر ارزش بازار

  • نمودار سبز: usdt
  • نمودار آبی: usdc
  • نمودار زرد: busd
  • نمودار صورتی:dai
  • نمودار سورمه‌ای: tusd

همانطور که در تصویر پیداست؛ ارزش بازار استیبل کوین تتر (نمودار سبز) از همه بیشتر است. به طبع درصد تسلط یا دامیننس آن نیز بیشتر خواهد بود. چرا که دامیننس از طریق تقسیم ارزش بازار تتر نسبت به ارزش کل بازار ارز دیجیتال به دست می‌آید.

به هرحال شما می‌توانید درصد تسلط سایر دامیننس‌های دیگر را نیز در وبسایت کوین مارکت کپ مشاهده کنید. در تصویر زیر در ستون سوم (dominance)، درصد هریک به ترتیب نوشته شده است.

جدول مقایسه دامیننس های انواع استیبل کوین برتر بازار ارز دیجیتال

پس از تتر، استیبل کوین usdc با داشتن دامیننس حدود ۲.۴٪، دومین استیبل کوین تاثیر گذار در بازار است. در وبسایت‌های تحلیل و تجزیه مانند تریدینگ ویو تمام دامیننس‌های نام برده با نمادهای usdc.d ،tusd.d ،dai.d و … برای بررسی در دسترس هستند.

کاربرد اصلی شاخص دامیننس تتر (USDT)

از آنجا که در بازار ارزهای دیجیتال تمرکزها بیشتر بر دامیننس بیت کوین معطوف است، افراد کمتری برای تحلیل‌های خود به سراغ دامیننس تتر می‌روند. این در حالی است که دامیننس تتر می‌تواند اطلاعات بسیار کمیاب و ارزشمندی را در اختیار تحلیلگران قرار دهد. به همین دلیل، سایت آنالیزی Trading View به تازگی نمودارهای تحلیل usdt را نیز به لیست خود اضافه کرده تا معامله‌گران بتوانند حساب‌شده‌تر در بازار حرکت کنند.

همانطور که پیش‌تر نیز گفتیم، دامیننس بیت کوین به ما بینشی از ترجیحات سرمایه‌گذاران میان بیت کوین یا سایر آلت کوین‌ها می‌دهد؛ در حالی که، دامیننس تتر به ما بینشی از وضعیت بازار، یعنی این که سرمایه‌گذاران در حال خرید یا فروش هستند می‌دهد. مشخص است که مردم ارزهای دیجیتال خود مانند بیت کوین و آلت کوین را در زمانی که به بازار اعتماد کمی دارند به USDT تبدیل می‌کنند، اما برعکس هنگامی که احساسات در بازار حاکم می‌شوند خرید تتر کاهش می‌یابد.

بدین ترتیب، ما تقریبا با اطمینان می‌توانیم بگوییم اطلاعتی که افزایش و کاهش دامیننس تتر به ما می‌دهد بسیار ارزشمندتر و حتی ساده‌تر از سایر دامیننس‌ها است.

آیا از دامیننس تتر برای پیش بینی روند بازار می‌توان استفاده کرد؟

آیا از دامیننس تتر برای پیش بینی روند بازار می‌توان استفاده کرد؟

احتمالا تا به اینجای مقاله متوجه شده‌اید که پاسخ این سوال بله است. افزایش و کاهش شاخص دامیننس تتر یک معیار مفید برای پیش‌بینی‌ بازار ارزهای دیجیتال به‌شمار می‌رود و می‌تواند نقش مهمی در تحلیل‌های بازار داشته باشد.

در اصل، تحلیلگران می‌توانند به کمک دامیننس تتر متوجه شوند که با افزایش این شاخص مردم در حال فروش رمزارزهای خود هستند، بنابراین قیمت دارایی های دیجیتال مانند بیت کوین و آلت کوین‌ها به دلیل تقاضای کم در چنین دوره‌هایی کاهش می‌یابد. درست برعکس، زمانی که مردم شروع به فروختن USDTهای خود می‌کنند، دامیننس آن کاهش می‌یابد و تقاضا برای ارزهای دیجیتال به سرعت بالا می‌رود زیرا آن‌ها قصد خرید ارزهای دیجیتال با تترهای خود را دارند.

بنابراین به‌طور کلی می‌توان گفت اگر دامیننس USDT افزایش یابد، قیمت ارزهای دیجیتال کاهش می‌یابد، اما اگر دامیننس کاهش یابد، قیمت ارزهای دیجیتال افزایش می‌یابد و بازار به سمت صعودی شدن می‌رود.

از افزایش یا کاهش دامیننس تتر چه برداشتی می‌توان داشت؟

افزایش دامیننس تتر به معنی این است که تسلط تتر و در واقع ارزش آن در بازار افزایش یافته است. این یعنی فعالان بازار در حال تبدیل دارایی‌های خود به تتر هستند زیرا شرایط حاکم در بازار مناسب خرید سایر ارزهای دیجیتال نیست. همچنین کاهش دامیننس تتر نیز بدین شکل معنا می‌شود که معامله‌گران در حال تعویض دارایی تتر خود با سایر ارزهای دیجیتال هستند و قصد دارند در بازار فعالیت بیشتری داشته باشند.

شاخص Total در تریدینگ ویو

شاخص Total یا ارزش کل بازار، مجموع ارزش بازار همه ارزهای دیجیتال فعال در بازار کریپتو (در گردش) است. اولین و محبوب‌ترین ارز رمزنگاری شده در جهان، بیت کوین، با تسلط تقریباً 70 درصدی بر بازار، جایگاه پیشرو در نمودارها را به خود اختصاص داده است. بعید است که هر کوین یا توکنی بتواند از نظر ارزش بازار ارز دیجیتال در آینده نزدیک از بیت کوین پیشی بگیرد. ارزش بازار دومین ارز دیجیتال بزرگ، اتریوم، حدود 8 برابر کمتر از بیت کوین است. همچنین لازم است بدانید برای محاسبه ارزش بازار برای یک ارز دیجیتال معین، قیمت فعلی ارز دیجیتال در عرضه در گردش آن ضرب می‌شود. فرمول کلی به شرح زیر است:

ارزش بازار = قیمت بازار × عرضه در گردش

رابطه دامیننس تتر و بیت کوین

رابطه دامیننس تتر و بیت کوین

زمانی که دامیننس بیت کوین در حال افزایش باشد، به معنای این است که افراد در حال سرمایه‌گذاری در بیت کوین هستند و این باعث کاهش دامیننس یا تسلط تتر می‌شود. در مقابل زمانی هم که دامیننس بیت کوین در حال کاهش است، یعنی سرمایه گذارن در حال خارج کردن دارایی خود از بیت کوین هستند که این می‌تواند منجر به افزایش دامیننس تتر شود.

شایان ذکر است این که پس از افزایش هر یک دیگری کاهش بیابد یا بالعکس حتمی نیست. چرا که در بازار ارز دیجیتال، مبحثی به نام حجم مارکت کپ آلت کوین‌ها نیز وجود دارد. گاها در بازار خرید و فروش ارز دیجیتال شاهد بوده‌ایم که دامیننس بیت کوین کاهش یافته اما دامیننس تتر افزایشی نداشته ولی در عوض شاهد رشد مارکت کپ آلتکوین‌ها بوده ایم! این یعنی سرمایه گذاران از بیت کوین خارج شده‌اند و متمایل به سرمایه‌گذاری در آلت کوین‌ها شده اند.

جدول جهت گیری بیت کوین و آلت کوین ها مبتنی بر دامیننس تتر

دامیننس بیت کوین دامیننس تتر تغییر قیمت بیت کوین تغییر قیمت آلت کوین ها نتیجه در کل بازار
افزایش افزایش افزایش کاهش نزولی
کاهش  افزایش کاهش کاهش نزولی
افزایش  کاهش در حال افزایش
کاهش یا رنج صعودی
افزایش کاهش کاهش افزایش صعودی
در حال افزایش کاهش در حال افزایش افزایش – پامپ صعودی

شاخص ترس و طمع و رابطه با دامیننس تتر 

شاخص ترس و طمع به اندازه‌گیری دو مورد از پایه ای ترین احساسات انسان‌ها در بازارهای مالی یعنی، ترس و طمع می‌پردازد.

این شاخص چگونگی تأثیرگذاری دو پارامتر فوق در بازار را اندازه‌گیری می‌کند. این شاخص توسط سی‌ان‌ان مانی (CNNMoney) به وجود آمد تا رفتارهای احساسی معامله‌گران در بازارهای مالی را بررسی کند. هر چه ترس در بازاری بیشتر باشد به ارزش آن سهم رو به کاهش خواهد بود و هر چه طمع برای سرمایه‌گذاری بیشتر باشد، ارزش آن بازار رو به افزایش خواهد بود. در نتیجه هرگاه ترس بازار بیشتر می شود، معامله گران به ذخیره تتر و تبدیل کوین های خود به استیبل کوین ها می کنند که معروف ترین آنها تتر است. در نتیجه دامیننس تتر روندی افزایشی خواهد گرفت.

هرگاه بازار وارد فاز طمع می شود، کلیت بازار تترهای خود را تبدیل به کوین های با ارزش می کنند ، در واقع تتر را به کوین هایی مانند بیت کوین، اتریوم و … می کنند و همین باعث می شود دامیننس تتر کاهش یابد.

سخن آخر

در مطلب دامیننس تتر چیست، آموختید تسلط تتر به چه معناست، رابطه دامیننس تتر و بیت کوین را متوجه شدید و دانستید چگونه از دامیننس تتر در تریدینگ ویو استفاده کنید.

همه این مثال‌ها به این منظور بود که درک کنید تنها با بررسی یک شاخص نمی‌توان روند کلی بازار ارز دیجیتال را درک کرد. بلکه برای تحلیل به شاخصه‌های متفاوتی نیاز دارید که هرکدام به تنهایی عوامل مختلفی را به شما نشان می‌دهند. بنابراین در تحلیل‌های خود همیشه از چندین مولفه استفاده کنید تا دیدگاه مناسب‌تری دریافت کنید. زیرا استفاده از یک یا دو شاخص دیدگاه درستی به شما نخواهد داد.

سوالات متداول درباره شاخص دامیننس تتر
درخواست مشاوره

دامیننس یعنی تسلط و وقتی صحبت از بررسی شاخص دامیننس تتر می‌شود به معنای بررسی میزان تسلط تتر بر بازار است. بنابراین شاخص دامیننس تتر نمایان گر نسبت ارزش بازار تتر به کل بازار ارز دیجیتال است.

زمانی که دامیننس بیت کوین در حال افزایش باشد، به معنای این است که افراد در حال سرمایه‌گذاری در بیت کوین هستند و این باعث کاهش دامیننس یا تسلط تتر می‌شود. در مقابل زمانی هم که دامیننس بیت کوین در حال کاهش است، یعنی سرمایه گذارن در حال خارج کردن دارایی خود از بیت کوین هستند که این می‌تواند منجر به افزایش دامیننس تتر شود.

می توانید برای مشاهده نمودار لحظه ای دامیننس تتر از این صفحه استفاده کنید و یا به وبسایت tradingview مراجعه کرده و نماد USDT.D را سرچ کنید.

درج نظر
با درج نظر امتیاز کسب کنید

    • سلام و احترام
      به نظر می رسد دامیننس تتر تا محدوده های 9 الی 9.37% نیز رشد داشته باشد.
      پایدار باشید

      آیا این نظر برایتان مفید بود؟
  1. چرا نماد دامیننس تتر رو توی تریدینگ ویوو میزنم برام نمیاره؟!!!

    آیا این نظر برایتان مفید بود؟
    • سلام و احترام
      از اتصال اینترنت خود مطمئن شده و نماد usdt.d را جستجو کنید.
      پایدار باشید

      آیا این نظر برایتان مفید بود؟
  2. شاخص دامیننس تتر با نمودار تتر فرق داره؟
    من می خوام نمودار تتر رو پیدا کنم که ببینم کجا بخرم بفروشم.

    آیا این نظر برایتان مفید بود؟
    • سلام و احترام
      بله، این دو شاخص متفاوت هستند. نمودار تتر نشان دهنده قیمت آن است. برای مثال می تواند بر پایه ریال بررسی شود. شاخص دامیننس تتر نشان دهنده میزان تسلط آن در بازار ارز دیجیتال است.
      پایدار باشید

      آیا این نظر برایتان مفید بود؟
  3. نمودار تتر در تریدینگ ویو رو نتونستم پیدا کنم
    آیا این نموداری که گذاشتین قابل اعتماده؟

    آیا این نظر برایتان مفید بود؟
    • سلام و احترام
      بله نمودار تتر در این صفحه با استفاده از api تریدینگ ویو اجرا می شود.
      پایدار باشید.

      آیا این نظر برایتان مفید بود؟
پیشنهادی سردبیر ایرانیکارت
برگزیده اخبار و مقالات
آموزش گام به گام معامله اسپات در ارز دیجیتال
آموزش ترید ارز دیجیتال
آموزش گام به گام معامله اسپات در ارز دیجیتال
از زمان پیدایش بیت کوین به عنوان اولین ارز دیجیتال، شاهد رشد سریع و پذیرش گسترده صنعت کریپتو در جهان بوده‌ایم. بدین ترتیب، امروزه دارایی‌های دیجیتال در پرتفوی مدیران و...
تحلیل آنچین On-Chain چیست و چه کاربردی دارد؟
آموزش تحلیل فاندامنتال
تحلیل آنچین On-Chain چیست و چه کاربردی دارد؟
اگر بازار ارزهای دیجیتال را مانند یک ماشین در حال حرکت تصور کنیم، تحلیل و استراتژی‌ در نقش راهنمای راه یا همان گوگل مپ مشهور ظاهر می‌شود. همانند نقشه‌های راهنما،...
دامیننس چیست؟ بازار رمزارزها را زیرکانه تحلیل کنید
آموزش ارز دیجیتال
دامیننس چیست؟ بازار رمزارزها را زیرکانه تحلیل کنید
دامیننس Dominance یک معیار مهم برای درک موقعیت یک ارز دیجیتال در بازار است. دامیننس نسبت بین ارزش بازار یک رمز ارز خاص و کل ارزش بازار ارز دیجیتال است....